Jobba hos oss

På Sjöängsskolan vill vi att alla elever har med sig tre ledord när de lämnar oss: Våga, vilja, växa. Vårt recept för att lyckas med detta är att öppna dörren för lärandet mot omvärlden, t.ex. genom återkommande Erasmusprojekt, att genomföra kreativ och varierad undervisning som stimulerar elevernas lärande, samt att arbeta förebyggande då vi vet att lärande och hälsa är ömsesidigt beroende av varandra.

Ett signum för Sjöängsskolan är den kompetenta personalgruppen och ett starkt och samarbetsinriktat kollegium. Vi är, som skola, i ständig utveckling. Vi ligger i startgroparna för en ökad digitalisering, arbetar med språkutvecklande arbetssätt, har blicken riktad utåt och deltar i olika internationella projekt. Vi välkomnar ansökningar både från dig som är nyexaminerad och från dig med lång erfarenhet som söker nya utmaningar!

Låter det som det skulle passa dig?
Välkommen med din ansökan!

Just nu har vi inga lediga tjänster.