Jobba hos oss

På Sjöängsskolan vill vi att alla elever har med sig tre ledord när de lämnar oss: Våga, vilja, växa. Vårt recept för att lyckas med detta är att öppna dörren för lärandet mot omvärlden, t.ex. genom återkommande Erasmusprojekt, att genomföra kreativ och varierad undervisning som stimulerar elevernas lärande, samt att arbeta förebyggande då vi vet att lärande och hälsa är ömsesidigt beroende av varandra.

Ett signum för Sjöängsskolan är den kompetenta personalgruppen. Skolan har ett starkt och samarbetsinriktat kollegium. Vi är, som skola, i ständig utveckling. För närvarande deltar vi i Läslyftet och jobbar systematiskt för att bli ännu bättre på att synliggöra lärandet. Skolan har även blicken riktad utåt och deltar i olika internationella projekt.

Låter det som det skulle passa dig? Välkommen med din ansökan!

Just nu har vi inga lediga tjänster.