Till innehåll på sidan

Blanketter

Här har vi samlat de blanketter/dokument som du som vårdnadshavare kan ha nytta av. Om du upptäcker att något saknas är du förstås välkommen att höra av dig till oss, antingen till vår expedition eller via e-post. Kontaktuppgifter till oss hittar du i sidfoten (längst ned på sidan)

Ledighetsansökan

Blankett Ledighetsansökan för elev i grundskolan (pdf, 515 kB, nytt fönster) (blanketten är en pdf-fil som kommer att laddas ned till din enhet) 

Länken leder till en plats på Stockholms stads webbplats. Om det inte fungerar har Stockholms stad ändrat på sin webbplats. Hör i så fall gärna av dig till oss så att vi kan uppdatera länken och rätta till felet.

Söka skola

Mellan den 15 januari till den 15 februari är det skolvalsperiod i Stockholms stad och då hänvisar vi till Stockholms stads sida "Söka skola". Gällande ansökan övriga tider är du välkommen att höra av dig till skolans expedition, dit du förstås också är välkommen att vända dig för eventuella frågor. 

Den blankett som ska användas utanför skolvalsperioden finns på Stockholms stads webbplats. Direktlänk till den blanketten hittar du här: Ansökan till kommunal skola - utanför den ordinarie ansökningsperioden (pdf, 165 kB, nytt fönster) (blanketten är en pdf-fil som kommer att laddas ned till din enhet) 

Om länken inte fungerar har man ändrat något på stadens webbplats. Hör i så fall gärna av dig till oss så att vi kan uppdatera länken och rätta till felet.

Dela:
Kategorier: