Blanketter

Här har vi samlat de blanketter/dokument som du som vårdnadshavare kan ha nytta av.

Om du upptäcker att något saknas är du förstås välkommen att höra av dig till oss, antingen till vår expedition eller via e-post. Kontaktuppgifter till oss hittar du i sidfoten (längst ned på sidan)

Ledighetsansökan

Enligt skollagen har elever närvaroplikt samtliga skoldagar under läsåret. Om du ändå vill att ditt barn ska vara ledigt under skoltid måste du ansöka om ledighet hos skolans rektor som gör en individuell (personlig) bedömning för varje ansökan. En blankett för ledighetsansökan finns på Stockholms stads webbplats, längst ned på sidan Frånvaro och ledighet.

Om länken inte fungerar har man ändrat något på stadens webbplats. Hör i så fall gärna av dig till oss så att vi kan uppdatera länken och rätta till felet.

Söka skola

Mellan den 15 januari till den 15 februari är det skolvalsperiod i Stockholms stad och då hänvisar vi till Stockholms stads sida "Söka skola". Gällande ansökan övriga tider är du välkommen att höra av dig till skolans expedition, dit du förstås också är välkommen att vända dig för eventuella frågor.

Den blankett som ska användas utanför skolvalsperioden finns på Stockholms stads webbplats Söka skola. Scrolla ned på sidan, i slutet av avsnitt 3 (Ansök och följ din ansökan) finns länken till blankett för ansökan till kommunal skola.