Elever/vårdnadshavare

Denna sida fungerar som en slags startsida för de olika typerna av information du som vårdnadshavare eller elev kan tänkas behöva. Informationen som du hittar här handlar om skolarbetet under terminens/läsårets gång. Du hittar via menyn till höger information om de vanligaste frågorna.

• Information om hur du gör för att frånvaroanmäla
  • Hur fungerar/vad är Skolplattformen
  • Provschema där du som vårdnadshavare till barn i årskurs 7-9 hittar uppgifter om när prov äger rum
  • Generella datum för terminstider och lov som är gemensamma för samtliga skolor i Stockholms stad för såväl innevarande som kommande läsår
  • Information om sociala medier
  • Information om ledigheter och ledighetsansökan

För övrig information hänvisar vi dig till Skolplattformen.

Vi vill också påminna om att Sjöängsskolan är en nötfri och parfymfri skola på grund av allergier.

Ingress: