Trafiken runt skolan – nu måste vi hjälpas åt

Det byggs och grävs på olika platser på skolan. Det påverkar på trafiksituationen och vi vill att alla elever ska komma tryggt och säkert till skolan. Vi behöver din hjälp!

Lokalgatorna runt skolan är smala och mötande trafik/backande bilar är något vi vill undvika. Stora fordon kommer tidvis att finnas vid avlämningsplatsen vid A-huset.

Hjälp till genom att om möjligt gå eller cykla med ditt barn till skolan. Om du kör bil, samåk gärna med varandra för att minska antalet bilar.

Den första veckan kommer vi ta hjälp av trafikvakter för att dirigera trafiken på ett säkert sätt. Följ vänligen deras anvisningar. Trafiken kommer att styras enligt kartans pilar. Parkera/lämna av på gator en bit ifrån skolan om möjligt.

Du som är förälder till barn i F-3 och vill följa ditt barn till skolbyggnaderna, parkera gärna på Rävsnäsvägen.

Tack!

Vänliga hälsningar, skolledningen