Informationsmöte för blivande förskoleklass hösten 2021

Inför valet av skola till förskoleklass ordnar vi två onlinemöten (20/1 och 26/1) där du som vårdnadshavare kan få reda på hur vi arbetar. Du kommer förstås att ha möjlighet att ställa frågor.

Ovanliga tider kräver ovanliga lösningar! Istället för att bjuda in till ett fysiskt möte på vår skola, bjuder vi detta år in till ett digitalt möte. Du som vill veta mer om förskoleklassen på Sjöängsskolan är varmt välkommen till vårt informationsmöte via webben.

Du kommer att träffa läraren Sofie, förskolläraren Jens, biträdande rektorn Hasse och rektorn Angela.

Vi kommer att berätta om Sjöängsskolan, om hur vi jobbar och hur en dag i förskoleklassen ser ut.

Du kommer att kunna ställa frågor via chatten till oss och vi svarar direkt i mötet.

Vi kommer att anordna två livesändningar, den 20 januari kl. 18.30–19.30 och den 26 januari kl. 18.30–19.30, där du som vårdnadshavare till barn som ska börja förskoleklass får information om hur vi arbetar.

Länkar till livesändningar

Informationsmöte 20 januari