Informationsmöte för blivande förskoleklass hösten 2021

Inför valet av skola till förskoleklass ordnar vi två onlinemöten (20/1 och 26/1) där du som vårdnadshavare kan få reda på hur vi arbetar. Du kommer förstås att ha möjlighet att ställa frågor.

Ovanliga tider kräver ovanliga lösningar! Istället för att bjuda in till ett fysiskt möte på vår skola, bjuder vi detta år in till ett digitalt möte. Du som vill veta mer om förskoleklassen på Sjöängsskolan är varmt välkommen till vårt informationsmöte via webben.

Du kommer att träffa läraren Sofie, förskolläraren Jens, biträdande rektorn Hasse och rektorn Angela.

Vi kommer att berätta om Sjöängsskolan, om hur vi jobbar och hur en dag i förskoleklassen ser ut.

Du kommer att kunna ställa frågor via chatten till oss och vi svarar direkt i mötet.

Vi kommer att anordna två livesändningar, den 20 januari kl. 18.30–19.30 och den 26 januari kl. 18.30–19.30, där du som vårdnadshavare till barn som ska börja förskoleklass får information om hur vi arbetar.

Länkar till livesändningar

Informationsmöte 20 januari

Informationsmöte 26 januari - inställt pga sjukdom. Ingen live-sändning kommer därför att göras.

Vi hänvisar istället till länken ovan för informationsmötet den 20 januari som går att se på i efterhand. Det är möjligt att skicka in frågor hela tiden mellan 18.30–19.30 (eller tidigare om du vill). Personal kommer att finnas där denna tid och besvara frågorna i frågechatten.

Om livesändningen inte startar, gå tillbaka och klicka på länken en gång till.

Själva inspelningen börjar ca 7 minuter in (vi öppnade mötet några minuter innan 18.30 förra veckan). Du kan hoppa fram och tillbaka i inspelningen om du vill.

Se förklaring nedan (bilder som visar hur det ser ut finns i bildspelet högst upp på denna sida) för hur du på en smartphone/surfplatta hittar till var man kan ställa frågor. Via dator borde du automatiskt kunna se frågor och svar längst till höger

1. Tryck/klicka på pratbubblan med ett frågetecken i, till höger om namnet på livesändningen högst uppe i sändningen.

2. Tryck/klicka på den blåa knappen "Ställ en fråga/Ask a question".

3. Skriv din fråga, skriv ditt namn (om du vill, annars kommer det att stå att frågan är från Anonym) och tryck på pilen längst ned till höger.

Välkommen!