Välkommen nya förskoleklasselever

Äntligen börjar skolan för alla 6-åringar! Kl. 09:00 den 18 augusti väntar klasslärarna på sina nya elever på skolgården utanför F-huset, även kallat Växthuset. Där möter även biträdande rektor Hans-Olof Nilsson upp alla vårdnadshavare.

Eleverna följer med sina lärare till klassrummen och vårdnadshavarna följer med Hans-Olof Nilsson till vår gamla matsalspaviljong på övre skolgården.

Under det att eleverna får sitt första möte med skola så får vårdnadshavarna information om skolstarten och får fylla i diverse blanketter samt boka in sitt välkomstsamtal.

Kl. 10:00 samlas alla åter på den stora fotbollsplanen och eleverna som slutar för dagen följer med sina föräldrar hem och de elever som ska stanna på fritids går till fritids.

Väl mött!