Skolrestaurang

Den skolmat som serveras på Sjöängsskolan har ett mycket gott rykte. Vikarier som kommer hit för första gången lovordar maten. Elever som tidigare gått på skolan brukar, när de är på återbesök hos oss, berätta att de verkligen saknar maten på vår skola.

Under perioden augusti 2019 till december 2020 renoveras vårt kök och matsal och maten levereras från Eriksdalsskolan. VI har även en tillfällig matssalspaviljong från januari 2020 till december 2020 under tiden renoveringsarbetet pågår.

Ett rejält salladsbord finns med ett varierat utbud. Det finns alltid mjölk och vatten samt smör och hårt bröd.

Mellanmålet serveras också i skolrestaurangen för de elever i F-3 som går på fritids. Mellanmålet är variationsrikt och det serveras omväxlande gröt, fil, smörgås eller festligare överraskningsmellanmål.

Om du/ditt barn är i behov av specialkost kan du hitta mer information och blankett via Stockholms stads webbplats, Skolmåltid.

Vår meny kan du hitta på följande plats: https://skolmaten.se/sjoangsskolan4

Ingress: